ostatnio jak liczyłem to u mnie dla AMDX2 3800+ 2,0@2,2 Win32 limit cpu był ok 8min (czyli blisko tego co TJM) pozwalało to na przeliczanie jednoczesne 4-5 wu na rdzeń (4 przy normalnej pracy przy komputerze i 5 w nocy), dla Celerona 1,2G (limit był ok 15 min i wytrzymywał 7wu jednocześnie), zwiększenie liczby jednocześnie przeliczanych wu powodował błędy max_cpu_time.
Zakończyłem liczenie tego projektu (03.2009) gdy przeglądając wyniki innych użytkowników zorientowałem się, ze niektórzy by osiągnąć więcej punktów stosowali korektę final_cpu_time przed odesłaniem próbki, a przeliczając benchmark i <rsc_fpops_bound>, próbki wielokrotnie przekraczały max_cpu_time
@sesef nie wiem dlaczego w Twoim przypadku przeliczanie wu nie mieści się w rsc_fpops_bound,
@TJM jeśli chodzi o punkty to bez szczypania się zwiększ rsc_fpops_bound x1M i benchmark x1M, a za przeliczenie jednej wu ok 3-5 min otrzymasz ok 1,2Mpkt, jesli natomiast chodzi o test HDD (ile wytrzyma przed padem) to jak najbardziej x10 to pozwoli na przeliczanie 10 razy tyle próbek (choć niekoniecznie bo czasy dostępu do HDD są nie linowe przy wzroście operacji I/O ...) i przy okazji 10 razy punktów
EDIT: @TJM nawet nie zmieniając benchmarka, a zwiększając tylko rsc_fpops_bound i ilość próbek, zwiększysz czas przeliczania wu i ilość żądanych punktów za jej przeliczenie, a tym samym ilość otrzymanych punktów, chyba że zmienili system punktowania to sorry za zamieszanie