Nasza strona na Facebooku - poleć znajomym.
WUProj@home is a non-intensive project that uses Internet-connected computers to collect workunits properties of BOINC projets such as computation time, memory requirements, checkpointing interval or report limit. You can participate by downloading and running a free program on your computer.
Podaj moze konfiga to porownamy
Cytat: Tomasz R. Gwiazda w 30 Marzec 2010, 08:26Podaj moze konfiga to porownamyLaptop dwurdzeniowy, T9300@250GHz, 2,49GHz, 3,00GB Ram
APELPrzyłącz się do WUProp@Home. Projekt jest non-cpu, więc nie przeszkadza w szukaniu kolejnego AP, czy leku na nowotwory. Statystyka http://94.23.23.123/wuproj/top_teams.php
2010-03-30 19:45:51|WUProp@Home|Message from server: Need version 6.6 or higher of the BOINC core client. You have 6.5.
Dołączyłem do projektu, ale nie mogę się przyłączyć do druzyny B@P. Nie ma takiej opcji tam gdzie zwykle. Do innych drużyn mogę się przyłączyć bez problemu.
Checkpointy działają, czy muszę doliczyć do końca?
Ponowię pytanie:Cytat: toms83 w 30 Marzec 2010, 12:22Checkpointy działają, czy muszę doliczyć do końca?
Tylko 1 WU można na raz "liczyć"?----------Checkpointy działają, czy muszę doliczyć do końca?
Checkpointy działają ( zapis co ~5 minut )
50pkt na dobe, to raczej szalu nie ma i jedna maszyna sie nie zaszaleje
...nowe jednostki będą miały po 12h, ja już jestem po jednej takiej próbce i punktacja nadal bez zmian, tzn. 50 punktów za próbkę . Dedline próbek dalej bez zmian - 5 dni.
Potwierdzam i zaprzeczam zarazem. Nowe jednostki owszem mają po ok. 12 godzin, ale po kilku które zapunktowały po 50 punktów, nastał czas dających tylko 25 punktów.