Wow! Awesome! Amazing! Stunning! Revolutionary! Brakethrough!
DNETC policzyl u mnie jedna probke

.
Najwiekszym moim zmartwieniem dotyczacym DNETC bylo... nie dzialanie na zadnych moich grafach XP. Innymi slowy DNETC zawsze wymagal jakichs dziwnych sterow, innych dla jednych graf, innych dla drugich... Z reguly wymagane byly starsze stery, a ja niechetnie odchodze od czegos co dziala, na rzecz starszego, co wcale nie mam pewnosci czy zadziala. DNETC mial przez dlugi okres czasu problem glownie z obsluga graf dwurdzeniowych. Moje dwie 4870x2 i cztery 5970 nigdy nie chcialy zaskoczyc na normalnych sterach bez kombinowania. Nieszczesliwie nie mam innych graf niz dwurdzeniowe XP. Dlatego dawno temu odpuscilem sobie ten projekt.
Dzisiaj w ramach testu dla nowego kamrata zaciagnalem jedna probke i co ciekawe przeliczylem

. Pozniej przeliczylem jeszcze jedna i jeszcze jedna i wyglada na to ze cos z tego bedzie. Nareszcie

. Jak bede mial chwile to testne na drugim kompie - zobaczymy czy jest tak dobrze jak mam nadzieje ze jest

. Na chwile obecna chcialem Was jedynie ponformowac, ze przez przypadek zauwazylem ze cos sie ruszylo - zatem zachecam do prob kolejne osoby

.
Happy crunching

.
Oczywiscie za chwile bedzie sto tysiecy pytan `a jak punktacja?`. Zatem uprzedzajac, tak mniej wiecej 50% lepiej niz Milka.