BOINC@Poland

Zaloguj się lub zarejestruj.

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Szukanie zaawansowane  

Aktualności:

Nasz kanał IRC - Porozmawiaj z nami.

Strony: [1]   Do dołu

Autor Wątek: Rejestracja BAM  (Przeczytany 5184 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

SGCNET

  • Bywalec forum
  • Offline Offline
  • Płeć: Mężczyzna
  • Wiadomości: 14
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« dnia: 02 Kwiecień 2013, 08:38 »

W związku, że jest to mój pierwszy post, witam wszystkich serdecznie.

Początek mojej przygody z BOINC i już problem :) od kilku dni próbuje zarejestrować się na boincstats.com/pl/bam/register i zawsze wywala mi, że błąd reCaptcha.
Próbowałem już na różnych komputerach i używałem różnych przeglądarek, ale efekt zawsze ten sam "Błąd reCaptcha"

Czy ktoś może sprawdzić rejestracje na boincstats.com/pl/bam/register ?

Z góry dziękuje.

Pozdrowienia z Helu.
Marcin
Zapisane

Troll81

  • Troll forumowy
  • Newsmani
  • Starszy Kalkulator
  • *****
  • Offline Offline
  • Płeć: Mężczyzna
  • Wiadomości: 32 521
  • Owoc żywota twojego je ZUS
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #1 dnia: 02 Kwiecień 2013, 11:16 »

Dzięki za rejestracje!


E-mail z kodem potwierdzającym został wysłany na twój adres.

Wykonaj polecenia z wiadomości e-mail by dokończyć rejestracje.

firefox 19.0.2
Zapisane

Metodzik

  • Początkujący
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #2 dnia: 12 Maj 2013, 04:25 »

Witam

Mam ten sam problem z rejestracją na boincstats.com/pl/bam/register co "SGCNET"
próbowałem różne przeglądarki i zawsze jest to samo.    "Błąd reCaptcha"


Jeżeli jest możliwość to również prosił bym o pomoc przy rejestracji.

Z góry dziękuję
Dominik
Zapisane

SGCNET

  • Bywalec forum
  • Offline Offline
  • Płeć: Mężczyzna
  • Wiadomości: 14
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #3 dnia: 12 Maj 2013, 13:59 »

Jeżeli dobrze pamiętam, to ten błąd spowodowany był jeżeli w haśle podawałem znaki @#$, bez tych znaków w haśle rejestracja przebiegła pomyślnie.
Zapisane

Metodzik

  • Początkujący
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #4 dnia: 12 Maj 2013, 16:24 »

"Dobre hasło zawiera przynajmniej trzy z następujących elementów: mała litera duża litera, cyfra, znak specjalny"

W moim haśle były wszystkie z podanych przykładów...
Po zmianie na np "1234567" problem nadal pozostaje

"Błąd reCaptcha"
Zapisane

stiven

  • Starszy Liczydłowy
  • ****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 1 675
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #5 dnia: 12 Maj 2013, 17:17 »

A obrazek do reCaptchy się pokazuje? Czasem adbloki, skryptbloki do przeglądarek go wywalają i trzeba je na chwilę wyłączyć/użyć innej przeglądarki. Kiedyś nie mogłem w jakimś projekcie dołączyć do drużyny bo guzika nie było. Koledzy z drużyny poradzili wówczas abym użył innej przeglądarki. W IE guzik był, pod Operą ni cholery. Także na początek polecam użycie innej przeglądarki z wyłączonymi dodatkami.
Zapisane

Szopler

  • Radioaktywny
  • Grupa Reagowania Operacyjno-Manewrowego
  • Kalkulator
  • *****
  • Offline Offline
  • Płeć: Mężczyzna
  • Wiadomości: 7 557
    • Zobacz profil
    • szoplik.pl
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #6 dnia: 12 Maj 2013, 17:22 »

Dziwny problem bowiem przed chwilą:
Thanks for registrating!


An email with a confirmation code has been sent to your email address.

Please follow the instructions in the email to complete your registration.
Zapisane

Metodzik

  • Początkujący
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #7 dnia: 12 Maj 2013, 18:54 »

Próbowałem na IE ,ff ,opera
próbowałem inny komputer oraz na telefonie

Wyłączyłem ADblocka w ff i problem pojawia się cały czas...

Dodałem screena z zaistniałej sytuacji
Zapisane

stiven

  • Starszy Liczydłowy
  • ****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 1 675
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #8 dnia: 12 Maj 2013, 21:51 »

Proponuję usunąć chwilowo URL i dać 3 razy odśwież w okienku reCaptcha. Jak nie pomoże to nie mam na chwilę obecną więcej pomysłów za wyjątkiem takiego, że ktoś założy konto za Ciebie i da Ci dane do logowania do zmiany hasła. 
Zapisane

Metodzik

  • Początkujący
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #9 dnia: 13 Maj 2013, 02:09 »

Proponuję usunąć chwilowo URL i dać 3 razy odśwież w okienku reCaptcha. Jak nie pomoże to nie mam na chwilę obecną więcej pomysłów za wyjątkiem takiego, że ktoś założy konto za Ciebie i da Ci dane do logowania do zmiany hasła.

Próbowałem już wcześniej tak jak mówisz i nic to nie zmieniło


Jeżeli jest możliwość to prosił bym kogoś o utworzenie konta:


Nick: Metodzik / metodzik@gmail.com

z góry BARDZO DZIĘKUJĘ
Zapisane

stiven

  • Starszy Liczydłowy
  • ****
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 1 675
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #10 dnia: 13 Maj 2013, 09:04 »

Zrobione. Szczegóły na priv.
Zapisane

Metodzik

  • Początkujący
  • Offline Offline
  • Wiadomości: 6
    • Zobacz profil
Rejestracja BAM
« Odpowiedź #11 dnia: 13 Maj 2013, 15:33 »

Zrobione. Szczegóły na priv.

Wielkie dzięki  za pomoc :parrrty:
Zapisane
Strony: [1]   Do góry
 

SMF spam blocked by CleanTalk