no dobra... pofatygowalem sie zeby zrobic zestawienie moich probek z ostatnich 2 miesiecy (od 28 grudnia) wprawdzie jeszcze nie pracowalem nad graficzna wersja, ale juz moge powiedziec ze:
pod uwage wzialem 590 probek ktore zostawily trwaly slad na moim komputerze (to znaczy, ze mogly byc probki, ktorych BV nie zapamietal)
liczylem w tym czasie probki z 23 projektow (najwiecej rcn 189 najmniej leiden i uFluids)
nie bralem pod uwagi probek uszkodzonych (burp 3x 0s uFluids 1x 1041s)
wszystkie probki przeliczylem w 1270790,4 sekund, co daje 2153 sekund na jednostke
najdluzsza jednostka zabrala mi 33209,38 sekund (9h 13min) byla to jednostka QMC
najkrotsza jednostka zabrala mi az 0,16 sekund (slownie: szesnascie setnych sekundy!) byla to probka RCN
srednia arytmetyczna wskazuje, ze srednio, najdluzsze probki sa w QMC (31756,3) zas najkrotsze w neuronie (443,1)
mediana wskazuje, ze najdluzsze probki sa w QMC (31756,3), zas najkrotsze w RCN (68,91)
no coz... mysle, ze gdyby nie az 2 probki QMC (tzn, gdyby bylo ich wiecej) pierwsze miejsca rozlozylyby sie inaczej, ale jest jak jest... postanowilem liczyc zarowno srednia arytmetyczna i mediane, bo ich porownanie pozwala sie przekonac, ktorych probek jest wiecej i tak wniosek jest taki, ze w neuronie dlugosc jednostek jest stabilna zas w RCN wszystko jest mozliwe, ale wiecej jest krotkich:P
jesli ktos by chcial moje robocze zestawienie to niech sie zglosi, ale nie zobaczy tu narazie nic wiecej jak 6,5tys liczb