Niekumaty Burak
_
Młodszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #50 : Lipiec 02, 2009, 11:34:13 » |
|
Koniec z tą zabawą. Takie kombinacje ...
relaks, relaks
|
|
|
|
|
|
  Navigare necesse est, vivere non est necesse.
|
|
|
AiDec
_
Starszy Liczydłowy
Punkciki-punkciki man :)
|
 |
« Odpowiedz #51 : Lipiec 02, 2009, 13:19:47 » |
|
Koniec z tą zabawą. Takie kombinacje ... Człowieka nie ma na forum trochę czasu i już się dzieje.
Bawcie się Ci co jeszcze mają na to siłę, miłego.
Luzik Buri  . Bawimy sie bo to w koncu zabawa  . Ciekawe co by było jak ktoś by postawił 500 zł ze wygra jakiś projekt. Czy głosujący oddali by głos na to co chcą czy na to co ma wygrać żeby 500 zł poszło na ulepszenie kompa.
He, he, he szczerze powiedziawszy to bylo pierwsze co pomyslalem po przeczytaniu poprzednich postow  . Rzucic haslo `stawiam 500 pln ze wygra WCG`  . Problem jedynie bylby gdybym wygral... Co mialbym zrobic z tymi piecioma stwokami odlozonymi na SKB@P? Przepic? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
docentus
|
 |
« Odpowiedz #52 : Lipiec 03, 2009, 21:08:02 » |
|
A my się tu sprzeczamy o głosowanie a nikt nie poprawił projektu miesiąca na głównej stronie. Mamy lipie i nowy projekt a na głównej mamy miesiąc wstecz 
|
|
|
|
|
|
Docentus
|
|
|
stachu @ fiddex
_
Młodszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #53 : Lipiec 24, 2009, 21:12:58 » |
|
Przydałby się jakiś przeciek co do wyników, bo za chwile śmigam na urlop a nie wiem na jaki projekt mam maszynki przełączyć. A tak poważnie to były sugestie (z mojej strony też) aby skracać czas głosowania. Dałoby to szansę przełączyć się w odpowiednim czasie na nowy projekt, nie odłączając się bezczelnie od poprzedniego i nie tracąc próbek zaciągniętych do zbiorników.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
Stworzony by wygrywać :D
|
 |
« Odpowiedz #54 : Lipiec 24, 2009, 23:21:49 » |
|
no to niech się załoga wypowie w tej kwestii
|
|
|
|
|
|
Moja sygnaturkaChociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem najgorszym bydlakiem w całej solonej dolinie...
|
|
|
OxyOne
Liczydłowy
Mam dynamiczne przydzielanie IQ
|
 |
« Odpowiedz #55 : Lipiec 24, 2009, 23:42:39 » |
|
Głosuje na Milkyway@home czy sie podoba czy nie...
|
|
|
|
|
|
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.  
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #56 : Lipiec 25, 2009, 00:13:00 » |
|
Zagłosuj na PW...
głosów oddanych już sporo, widzę że wielu z poprzednio głosujących się nie odezwało jeszcze.
|
|
|
|
|
|
Moja sygnaturkaChociażbym chodził ciemną doliną, zła się nie ulęknę, bo jestem najgorszym bydlakiem w całej solonej dolinie...
|
|
|
Tomasz R. Gwiazda
_
Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #57 : Lipiec 25, 2009, 01:10:17 » |
|
w sierpniu: Ibercivis
|
|
|
|
|
|
 Moja wizytówka"Stare chińskie przysłowie mówi: jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie"
|
|
|
AiDec
_
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #58 : Lipiec 25, 2009, 02:29:37 » |
|
Przydałby się jakiś przeciek co do wyników, bo za chwile śmigam na urlop a nie wiem na jaki projekt mam maszynki przełączyć. A tak poważnie to były sugestie (z mojej strony też) aby skracać czas głosowania. Dałoby to szansę przełączyć się w odpowiednim czasie na nowy projekt, nie odłączając się bezczelnie od poprzedniego i nie tracąc próbek zaciągniętych do zbiorników.
@stachu @ fiddex: Zaglosuj na WCG - dobry projekt, przydatny, nie zaszkodzi jak wygra  . @Wszyscy pozostali: Racja, byloby dobrze gdyby skrocic czas glosowania. - http://www.boincatpoland.org/smf/projekt-miesiaca/zasady-glosowania-na-projekt-miesiaca-dyskusja/msg74127/#msg74127
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #59 : Lipiec 25, 2009, 09:58:35 » |
|
dobrze więc. Dzisiaj zakończymy głosowanie. Do 12 w nocy przyjmujmy głosy potem ogłaszam wyniki.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AiDec
_
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #60 : Lipiec 25, 2009, 10:09:54 » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stachu @ fiddex
_
Młodszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #61 : Lipiec 25, 2009, 11:07:23 » |
|
@stachu @ fiddex: Zaglosuj na WCG - dobry projekt, przydatny, nie zaszkodzi jak wygra  . Właśnie tak zagłosowałem i gdybym nie poznał wcześniej wyników na ten projekt przelączylbym maszyny 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #62 : Lipiec 26, 2009, 00:10:11 » |
|
oto wyniki głosowania WCG PBT_marian_boss WCG lolek WCG AiDec Rosetta Szopler WCG Stachu@fiddex RCN geckonboinc AQUA michalu WCG Lukaszde Spinhange Pantarhei Spinhange Aruel WCG Timaxi Docking KrzychuP WCG Lukasz75 Spinhange satanetv rosetta gorim1 -------- spinhange Kret_polny Spinhange Bober Milkyway biniek Genetic Life misiek climateprediction . Rosetta docentus VTU rzyrant MindModeling Zawecki------- WCG Voice 1980 WCG Pigu spinhange Sergeant WCG Maniek_77 rosetta lordbyrad rosetta AL PrimeGrid stn WCG 10 Rosetta 5 RCN 1 AQUA 1 Spinhange 6 Docking 1 Milkyway 1 Geneticlife 1 Climate 1 VTU 1 MindModeling 1 Primegrid 1 razem głosowało 30 Czyli PM zostaje WCG 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 26, 2009, 09:28:45 wysłane przez Troll81 »
|
|
|
|
|
Pigu
Komisja ds. nagród i odznaczeń
Starszy Liczydłowy
Burmistrz Miasteczka boinc.myminicity.com
|
 |
« Odpowiedz #63 : Lipiec 26, 2009, 00:16:32 » |
|
a za Piga z małej litery będzie przełożenie przez kolano i 10 klapsów 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AiDec
_
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #64 : Lipiec 26, 2009, 01:55:23 » |
|
Dobra robota Troll+Mchl. Wiem ze troszke pracy to Was kosztowalo i doceniam ten fakt. Pamietaj Trollu w nastepnym miesiacu zrobic ankiete (przy tworzeniu zaznaczasz czy chcesz aby wyniki byly widoczne, czy nie). Bedziecie mieli o wiele mniej pracy.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomasz R. Gwiazda
_
Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #65 : Lipiec 26, 2009, 02:18:29 » |
|
wszystko ladnie tylko glos moj z tego watka na tej stronie nie zostal uwzgledniony, wiem ze 1 glos to za malo... ale
|
|
|
|
|
|
 Moja wizytówka"Stare chińskie przysłowie mówi: jeśli nie masz co powiedzieć, powiedz stare chińskie przysłowie"
|
|
|
|
docentus
|
 |
« Odpowiedz #66 : Lipiec 26, 2009, 08:59:01 » |
|
Liczę i liczę i nijak mi nie wychodzi łącznie 30 głosów - łącznie jest 27 głosów i ze sprawdzenia wynika że było 5 głosów na Rosettę. - Proszę o poprawienie.
|
|
|
|
|
|
Docentus
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #67 : Lipiec 26, 2009, 09:30:08 » |
|
rozetki nie poprawiłem przed wysłaniem. Sorka, dałem ciała. a głosów jest 30 a nie 27 (policz głosujących)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kryniek
_
Młodszy Liczydłowy
Dużurny naganiacz WCG
|
 |
« Odpowiedz #69 : Lipiec 26, 2009, 10:46:50 » |
|
No to fajnie że WCG, mamy teraz okazje nagdonić w rankingu tego projektu 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Troll81
Moderator
Starszy Liczydłowy
|
 |
« Odpowiedz #70 : Lipiec 26, 2009, 10:51:03 » |
|
również uważam że miejsce poza top40 w tym projekcie woła o pomstę do nieba...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stn
|
 |
« Odpowiedz #71 : Lipiec 26, 2009, 10:59:57 » |
|
Tylko jak sie rzucimy na WCG to wyjdziemy z top20 świat ; d
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
docentus
|
 |
« Odpowiedz #72 : Lipiec 26, 2009, 12:20:56 » |
|
rozetki nie poprawiłem przed wysłaniem. Sorka, dałem ciała. a głosów jest 30 a nie 27 (policz głosujących)
Źle się wyraziłem - głosujących jest faktycznie 30 - czyli głosów oddanych jest 30. Zsumowanych jest głosów 27 - o to mi chodziło. Czyli na przyszły miesiąc przejdą głosy dla tych dwóch projektów: Rosetta - 5 i Spinhange - 6 czy również te pojedyncze głosy na inne projekty?
|
|
|
|
|
|
Docentus
|
|
|
Kryniek
_
Młodszy Liczydłowy
Dużurny naganiacz WCG
|
 |
« Odpowiedz #73 : Lipiec 27, 2009, 08:38:30 » |
|
również uważam że miejsce poza top40 w tym projekcie woła o pomstę do nieba...
Woła woła, z tym że już nie głosze tego bo kiedyś jak napisałem, że troche to wstyd - taka duża drużyna z wysoką pozycją na świecie, a jest tak nisko w jednym z najbardziej pożytecznych z projektów to zgasił mnie chyba kempler że się mądrze i gadać to każdy potrafi  stn --> no rzeczywiście, gdybym liczył projekty które najlepiej doją a nie WCG to miałbym ich ze 3 razy więcej, no ale cóż albo liczymy dla punktów albo dla projektu 
|
|
|
|
« Ostatnia zmiana: Lipiec 27, 2009, 08:44:19 wysłane przez Kryniek »
|
|
|
|
|
|
|