imię Krzysztof (co da się pewnie domyślić

), ksywki jakoś nigdy się nie dorobiłem
urodzony 15 lutego 1979r. Wałbrzych
zamieszkanie Wrocław, pochodzę z Mieroszowa (miasteczko w Górach Wałbrzyskich, ~15km na południe od Wałbrzycha, przy granicy czeskiej, prawa miejskie od 1326r.), połowę moich korzeni mam Wielkopolsce (dziadkowie z Borzęcic pod Koźminem Wlkp.)
stan cywilny żonaty od 2 października 2004r. Żona Joanna, dzieci jeszcze

brak.
edukacja podstawówka - Mieroszów --> mat-fiz II LO w Wałbrzychu --> Wydział Budownictwa Politechniki Wrocławskiej - specjalność inżynieria mostowa
obecnie No i wróciłem do biura. Rozstanie ze Strabag'iem też odbyło się z nieciekawych względów. (czy to jakaś norma w wykonawstwie?)
Mieszkanie odebrane - prace wykończeniowe trwają i mam nadzieję że to one mnie nie wykończą.

A przede wszystkim czekamy na Maleństwo. Termin - połowa lipca.
dawniej Od poniedziałku (13.11.2007) zaczynam pracę w nowej firmie - Strabag.
Ale dalej będę budował A4. 
Przyczyn tej zmiany jest kilka. Ale to już moja broszka.
dawniej od 15 lipca pracuję na budowie Autostrady A4 odcinek Zgorzelec - Wykroty w DTP Terrassement.
aktualnie mieszkam w Bolesławcu
dawniej pracuję w firmie projektowej ARCADIS Profil w Biurze Wrocław, codziennie do pracy jeżdżę na rowerze (średnio jakieś 20-25 km), powoli przymierzam się do zmiany pracy - wyląduję na budowie gdzieś w Polsce (trzeba w końcu uprawnienia budowlane zrobić),
czekamy od roku na mieszkanie (kredyt na 30 lat
), kupowaliśmy jak jeszcze nawet dziury w ziemi nie było, a postępy widać i może za 3-4 miesiące będzie wielkie otwarcie 
Jesteśmy we wspólnocie neokatechumenalnej u kapucynów przy Sudeckiej,
zainteresowania1.żona

2.czytanie książek (ostatnio bardzo mało czasu, książki wszechczasów - Biblia, Władca Pierścieni)
3.kiedyś modelarstwo (w 99% modele papierowe, teraz brak czasu i miejsca)
4.i oczywiście przetwarzanie rozproszone :lol: (zaczęło się od artykułu o Einstein@Home gdzieś w necie, choć wcześniej widziałem już u kolegów Seti)
innelubię chodzić po górach, ostatnio regularnie co roku Bieszczady, a inne jak się nadarzy okazja,
muzyki słucham różnej, preferuję gitarowe brzmienia i klasykę (ostatnio często "2Tm2,3" oraz "Breed 77"),
lubię pływać, choć niestety od jakiegoś czasu zaniedbałem wizyty na basenie,
aktualnie liczę na:
-w pracy na: Athlon XP 2500+, od czasu do czasu coś na Athlon Dual Core 4600+
-w domu beznetowo: Athlon 1GHz
A do tego wszystkiego trochę sygnatur: