Forum BOINC@Poland
Maj 12, 2008, 07:50:20 *
Witamy, Gość. Zaloguj się lub zarejestruj.
Czy dotarł do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj się podając nazwę użytkownika, hasło i długość sesji
Aktualności: Odwiedź najlepszy kiosk z prasą elektroniczną!

Strona główna   Pomoc Szukaj Kalendarz Tagi Zaloguj się Rejestracja  
Strony: [1]   Do dołu
  Dodaj zakładkę  |  Drukuj  
Autor Wątek: KrzychuP  (Przeczytany 1251 razy)
0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
KrzychuP
Liczydłowy

Zobacz profil Nagrody
« : Czerwiec 04, 2007, 12:48:26 »

imię Krzysztof (co da się pewnie domyślić Mrugnięcie ), ksywki jakoś nigdy się nie dorobiłem Uśmiech

urodzony 15 lutego 1979r. Wałbrzych

zamieszkanie Wrocław, pochodzę z Mieroszowa (miasteczko w Górach Wałbrzyskich, ~15km na południe od Wałbrzycha, przy granicy czeskiej, prawa miejskie od 1326r.), połowę moich korzeni mam Wielkopolsce (dziadkowie z Borzęcic pod Koźminem Wlkp.)

stan cywilny żonaty od 2 października 2004r. Żona Joanna, dzieci jeszcze Mrugnięcie brak.

edukacja podstawówka - Mieroszów --> mat-fiz II LO w Wałbrzychu --> Wydział Budownictwa Politechniki Wrocławskiej - specjalność inżynieria mostowa

obecnie No i wróciłem do biura. Rozstanie ze Strabag'iem też odbyło się z nieciekawych względów. (czy to jakaś norma w wykonawstwie?)
Mieszkanie odebrane - prace wykończeniowe trwają i mam nadzieję że to one mnie nie wykończą. Mrugnięcie
A przede wszystkim czekamy na Maleństwo. Termin - połowa lipca.

dawniej Od poniedziałku (13.11.2007) zaczynam pracę w nowej firmie - Strabag.
Ale dalej będę budował A4. Chichot
Przyczyn tej zmiany jest kilka. Ale to już moja broszka.

dawniej od 15 lipca pracuję na budowie Autostrady A4 odcinek Zgorzelec - Wykroty w DTP Terrassement.
aktualnie mieszkam w Bolesławcu

dawniej pracuję w firmie projektowej ARCADIS Profil w Biurze Wrocław, codziennie do pracy jeżdżę na rowerze (średnio jakieś 20-25 km), powoli przymierzam się do zmiany pracy - wyląduję na budowie gdzieś w Polsce (trzeba w końcu uprawnienia budowlane zrobić),
czekamy od roku na mieszkanie (kredyt na 30 lat Uśmiech ), kupowaliśmy jak jeszcze nawet dziury w ziemi nie było, a postępy widać i może za 3-4 miesiące będzie wielkie otwarcie Mrugnięcie

Jesteśmy we wspólnocie neokatechumenalnej u kapucynów przy Sudeckiej,

zainteresowania
1.żona Chichot
2.czytanie książek (ostatnio bardzo mało czasu, książki wszechczasów - Biblia, Władca Pierścieni)
3.kiedyś modelarstwo (w 99% modele papierowe, teraz brak czasu i miejsca)
4.i oczywiście przetwarzanie rozproszone  :lol:  (zaczęło się od artykułu o Einstein@Home gdzieś w necie, choć wcześniej widziałem już u kolegów Seti)

inne
lubię chodzić po górach, ostatnio regularnie co roku Bieszczady, a inne jak się nadarzy okazja,
muzyki słucham różnej, preferuję gitarowe brzmienia i klasykę (ostatnio często "2Tm2,3" oraz "Breed 77"),
lubię pływać, choć niestety od jakiegoś czasu zaniedbałem wizyty na basenie,
aktualnie liczę na:
-w pracy na: Athlon XP 2500+, od czasu do czasu coś na Athlon Dual Core 4600+
-w domu beznetowo: Athlon 1GHz

A do tego wszystkiego trochę sygnatur:

« Ostatnia zmiana: Marzec 31, 2008, 15:23:47 wysłane przez KrzychuP » Zapisane

Thomas
Bywalec

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #1 : Czerwiec 04, 2007, 23:07:47 »

Małe pytanie - gościu w Avatarze to ty ? Bo co spojrzę w twój Avatar to wydaje mi się, że widzę mojego nauczyciela od Polskiego z liceum Uśmiech (który też miał na imię Krzysztof) .

KrzychuP
Liczydłowy

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #2 : Czerwiec 05, 2007, 09:24:27 »

to jak najbardziej ja. tyle, że okulary dorysowane Chichot
a polskiego nigdy nie uczyłem i uczyć nie będę Mrugnięcie

cracovian
Bywalec

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #3 : Czerwiec 08, 2007, 00:15:28 »

Hej Krzychu - fajny profil. Ja sie co prawda we Wroclawiu urodzilem, ale do podstawowki ostatnie dwa lata (jakiejs na Piaskowej Gorze) i do pierwszej klasy Liceum tez w Walbrzychu chodzilem (LO I, circa ' 88 ).

A jak na Polibudzie sie uczyles i brales materialoznastwo to pewnie znasz mojego Ojca :-) Swego czasu tez mosty budowal... jako dziecko zawsze myslalem, ze on ten polski obok niemieckiego Jagiellonskiego zaprojektowal - obok mieszkalem i to byly moje okolice. Wroclaw to raj dla mosciarzy obok Wenecji ;-)

img]http://www.boincstats.com/signature/user_124014.gif[/img]
KrzychuP
Liczydłowy

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #4 : Lipiec 18, 2007, 15:43:07 »

---------- 08:44 11.06.2007 ----------

No to nie pozostaje Ci już nic innego jak stworzyć swoją własną wizytówkę. Mrugnięcie

---------- 15:43 18.07.2007 ----------

EDIT (do pierwszego posta - wizytówki)

od 15 lipca pracuję na budowie Autostrady A4 odcinek Zgorzelec - Wykroty w DTP Terrassement.
aktualnie mieszkam w Bolesławcu

ksobier
Początkujący

Zobacz profil WWW Nagrody
« Odpowiedz #5 : Lipiec 30, 2007, 22:57:40 »

Uśmiech miło Cię widzieć na boinc'u. Twoje okularki na sympatycznej twarzy pojawiają się niejednokrotnie na forum boinc. Hmm wszystkie Krzyśki są sympatyczne Mrugnięcie (ja też, tak myślę).

Mam małe pytanie (pewnie banalne jak się wie), w jaki sposób dostać się do danych statystycznych? Kiedyś zamieściłem na swojej stronie statystyki (jakiś link do .jpg) i wszystko było ok. Ostatnio jednakże pojawiają się jedynie statystyki jednego projektu. Czy to ja coś namieszałem, czy chodzi o coś innego. Gdzie szukać linku do moich statystyk?

rzysztof Sobierajski / ksobier
KrzychuP
Liczydłowy

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #6 : Listopad 11, 2007, 12:11:24 »

Mała aktualizacja danych.
Od poniedziałku zaczynam pracę w nowej firmie - Strabag.
Ale dalej będę budował A4. Chichot
Przyczyn tej zmiany jest kilka. Ale to już moja broszka.

prospector
Bywalec

Zobacz profil Nagrody
« Odpowiedz #7 : Listopad 11, 2007, 16:05:10 »

Ksobier dostęp do statystyk masz między innymi poprzez odpalonego BOINCa - w projektach wybierasz dany projekt i wchodzisz na swoje konto przez zakladke np. strony projektu ( właśnie w programie BOINC )
Potem po połączeniu ze stroną, masz dostęp do kilku rodzajów statystyk, min. do statystyki łączonej.

Strony: [1]   Do góry
  Dodaj zakładkę  |  Drukuj  

Skocz do:  

Działa na MySQL Działa na PHP Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Prawidłowy XHTML 1.0! Prawidłowy CSS!