Kamraci! (i Kamratki

)
Ponownie zwracam się do Was z prośbą o poradę. Jest wśród nas wielu elektroników, więc myślę, że porada będzie zacna

Stwierdziłem, że potrzebuję zorganizować sobie jakieś hobby i stwierdziłem, że fajnie byłoby się pobawić w grzebanie po różnego rodzaju sprzętach audio a w szczególności wzmacniaczach. Pozbierałem troszkę różnych sprzętów (jak coś to nadal chętnie kolejne przyjmę) a teraz bym chciał zaopatrzyć się w sprzęt do tego.
Stąd moje pytanie:
W jaki sprzęt zaopatrzyć swój warsztat elektronika? Chodzi mi o konkretne urządzenia (nazwy, modele).
Zapewne potrzebuję:
- stacje lutowniczą (mam prostą lutownicę oporową, ale lutowaniem tym to troszkę masakra. Niby się da, ale najpierw się długo czeka na rozgrzanie a potem robi się za gorąca...)
- multimetr True RMS, który może mierzyć w zakresie częstotliwości akustycznych (20-20000+ Hz)
- odsysacz (sprężynowy? słyszałem, że może wytworzyć niebezpiecznie wysokie napięcia statyczne?)
- kombinerki/obcinaczki?
- trzecia ręka?
- coś jeszcze? (prosty oscyloskop na USB mam

)
Czy Kamraci mogą poradzić gdzie się w takie sprzęty zaopatrzyć? Jakieś konkretne firmy lub modele urządzeń polecacie? Nie musi być szczególnie tanio, pod warunkiem, że będzie to na zadowalającym poziomie wykonania

Z góry dzięki za pomoc