Niestety od dłuższego czasu nie znajduję sensownej chwili na update tych informacji a jak widze to niewiele osób sie do tego garnie. Kidyś jeszcze kempler mchl bober i kilku innych.
Zerknij na historię zmian. Zapomniałeś o mnie. Dużo zmieniłem/popisałem artykułów na wiki ostatnio. Trochę ktoś tam się jeszcze udzielał. Ja również zapraszam gorąco wszystkich do edycji info o projektach na wiki
Dokładnie - myślę, że wiele się dzieje na wiki. I idzie to w dobrym kierunku. Można narzekać, że mało (bo wbrew pozorom dużo dzieje się w świecie BOINC), ale za Wiki teraz siedzi parę osób, które bardzo dużo robią i wiele osób, które są "niedzielnymi edytorami". Już dawno nie zdarzyło mi się, aby wszedł w historię zmian i widział swój nick. I to zarazem cieszy i smuci (cieszy, bo wiem, że coś się dzieje, smuci, bo nie potrafię się ostatnio zorganizować, aby edytować coś innego, niż rzeczy około PM).
Wracając do tematu tego wątku (i skończyć off-top), czyli propozycji artykułów: Ufol dobrze proponuje - jeśli ktoś ma nadmiar siły i chce popisać coś, ale nie wie co, to temat projektów na karty graficzne jest na topie. Jak ktoś wprowadzi pierwsze edycje, to mam nadzieję, że się tutaj pochwali!