Rób swoje i nami się nie przejmuj, w końcu ktoś ruszy 4 litery i tę główną zrobimy 
Z całym szacunkiem, ale ja już przestałem mieć nadzieję w tej sprawie. A w obecnej sytuacji wygląda to tak - jakby umarło już kilka lat temu...
GRID - już chyba ze trzy lata tworzy główną ze sklepem etc i co? I nic.
Mchl - stracił już chyba serce dla B@P, to hobby mu się znudziło, a wręcz zaczęło go męczyć i tak zostawił drużynę a co za tym idzie stronę samej sobie - efekty jak widać, wszech obecny marazm i dogorywające forum.
Tobas - no to by było idealne rozwiązanie żeby nic nie zmieniać na wiki i forum i po prostu dodać do tego stronę z jednym logowaniem do wszystkiego i możliwością w miarę prostego dodawania artykułów. Zrobisz coś takiego? Myślę, że nie. Może
GRID? -Też nie sądzę.
Profesjonalnej firmie tego też nie zlecimy, bo to kosztuje, a my nawet na bieżąco fundacji nie potrafimy utrzymać (choć akurat myślę, że jednorazową zrzutkę na nową główną udałoby się z sukcesem przeprowadzić). No tylko potem zostaje opcja dostępu i zarządzania. Czyli kicha - bo przecież nikomu z zewnątrz nie ufamy? Tak?
Pozostaje opcja zrobienia głównej z osobnym systemem logowania i odsyłaczami do forum i wiki na już - bo bez tego za pół roku nie będzie już nawet komu na forum pisać.
Musimy zrobić cokolwiek na już, na wczoraj, na trzy lata temu - bo dalsze czekanie do niczego dobrego nie doprowadzi.