A ja tu mam np. kolegę, który aktywnie liczy, ma kilka postów w Zdobyczach i w naszym "Spamiku", ale że forum ich nie zlicza to w profilu ma "0"... Więc be przesady nie ma co pochopnie wywalać kont bo popadniemy w paranoję...
Sorry nawiedzony, ale wszyscy mamy tutaj kolegę który przegląda ręcznie te konta jeśli dobrze rozumiem:
http://www.boincatpoland.org/smf/www-boincatpoland-org/mechanika-forum-vs-przyznawanie-nagrod/
i uważam że pozostawienie sytuacji z botami w obecnej postaci jest w pewien sposób brakiem szacunku dla pracy Pigu, który jak tak dalej pójdzie może odejść do "konkurencji" bo tam decyzje nie będą podejmowane na przestrzeni miesięcy, ale tygodni np.
Ten wątek został założony: Grudzień 10, 2010, 20:49:31 a na forum mamy cały czas około 1400 osób/botów którzy nie mają ani jednego posta...
Przed porządkami można wysłać maila informującego do wszystkich użytkowników forum (chyba mamy taką funkcję) i Nawiedzony, jeśli twojemu koledze zależy to odkurzy dawno zapomniane forum i zdobędzie się na parę postów.
Ale to wszystko to moje
subiektywne spojrzenie na ten problem ...