---------- 22:00 03.03.2006 ----------AL - chwalipięta :wink:
Zebrało mi się ostatnio kilka fajnych cyferek i chciałbym się tu nimi teraz pochwalić, otóż:
1. Właśnie przekroczyłem w Rosecie 50tyś. pkt. jestem pierwszy w naszym zespole i drugi w Polsce (strasznie ciężko odbić to pierwsze miejsce - ale wciąż próbuje

)
2. W ogólnej punktacji stuknęło mi niedawno 75 tyś. pkt.
3. Wskoczyłem do pierwszej 20 naszej drużyny ( ciekawe czy kiedyś mi się uda do top 10 :?: )
4. Mam też pierwsze miejsce w Ralphie w naszej drużynie, a zarazem i w Polsce
5. Wciąż (jak zauważył kiedyś Simek) po posortowaniu w Piratach użytkowników ze pomocą średniej ilości punktów, - zajmuje 1 miejsce na świecie :!:
Jednym słowem liczę dalej
---------- 23:11 ----------A teraz, żeby tak nie było, że tylko o sobie piszę, postanowiłem przedstawić aktualne pozycje naszej drużyny w różnych projektach na arenie Polskiej wśród innych Polskich drużyn:
1.BBC Climate Change - 1 niezagrożone miejsce
2.Climate Prediction - 3 miejsce z realnymi szansami na drugie
3.Einstein@Home - 2 niezagrożone miejsce
4.LHC Alpha - 1 niezagrożone miejsce (bo też jesteśmy jedyną Polską zarejestrowaną drużyną w tym projekcie)
5.LHC@Home - 2 miejsce
6.Pirates@Home - 6 miejsce - tu awans jest tylko uzależniony od tego czy projekt roześle nowe jednostki do przeliczenia - bo stratę do poprzedzających drużyn mamy niewielką
7.Predictor@Home - 3 niezagrożone miejsce z długoterminową opcją na pierwsze miejsce
8.PrimeGrid - 1 niezagrożone miejsce
9.RALPH@home - 1 niezagrożone miejsce (bo też jesteśmy jedyną Polską zarejestrowaną drużyną w tym projekcie)
10.Rosetta@Home - 1 niezagrożone miejsce
11.SETI@Home - 9 miejsce z średnioterminowymi możliwościami awansu na 6 miejsce
12.SETI@Home Beta - 1 niezagrożone miejsce
13.SIMAP - 1 niezagrożone miejsce
14.SZTAKI Desktop Grid - 1 niezagrożone miejsce
15.uFluids - 1 miejsce
16.World Community Grid - 158 miejsce na świecie (brak możliwości porównania tylko wśród Polskich drużyn)
17.XtremLab - 2 miejsce-projekt zakończony
18.BURP - 2 miejsce, mała strata do pierwszego miejsca, ale też i brak próbek do przeliczenia
19.The Lattice Project - 3 miejsce
20. Leiden Classical - 1 niezagrożone miejsce
21.QMC@HOME - 1 niezagrożone miejsce
Jeśli pominąłem jakiś projekt (a wydaje mi się, że tak właśnie jest) - to proszę o wyrozumiałość i uzupełnienie mnie.