Ja z miłą chęcią bym policzył, ale poza tym, że liczy tylko pod linuksem - to liczy jeszcze tylko na intelach - a tego akurat nie mam w swojej stajni.
liczy zarówno na Intelach jak i AMD (przynajmniej mój Athlon64X2) i wiele innych http://boinc.isa.ru/dcsdg/top_hosts.php
++ w chmurze liczy się bardzo dobrze, projekt ma bardzo małe wymagania (co do pamięci) to spokojnie można go również dołączać jeśli ktoś wykorzystuje chmurę do czegoś innego niż BOINC.
-- projekt jest "czuły" na skoki mocy chmury (przyznawane punkty oparte są na benchmarku klienta)
-- liczone próbki czasami nie "wytrzymują" przeniesienia VM (przypuszczenie) i kończą się błędem "Error while computing" dotyczy wszystkich w tym momencie liczonych próbek, taka sama sytuacja występuje też w kilku innych projektach np sudoku
offtop: to właśnie przez chmurę (dane aktualnie pracującego hosta "top - 16:30:40 up 180 days") odpuściłem modernizację CPU X2 -> X6 i cierpliwie czekam na wiarygodne testy Bulldozera oraz decyzji o wysłaniu Athlona64X2 (rocznik 2005) na zasłużoną emeryturę